Yummie, havermout koekjes!

 

 

 

Ingrediënten

 

- 2 zeer rijpe bananen

- 100 gr havermout

 

Extra smaak naar keuze: rozijnen of kokos rasp, kaneel of noten

 

Keuken benodigdheden: 

Grote kom, vork, 2 lepels, oven, bakplaat, bakpapier

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden C.

Prak de bananen fijn, roer daar de havermout doorheen en eventueel andere droge ingrediënten.

Schep met je lepels kleine hoopjes en met de andere lepel schuifje de hoopjes deeg van de lepel op het bakpapier. Zodat je ongeveer allemaal ronde even grote koekjes krijgt. Druk de hoopjes deeg  plat met je lepel. Het helpt om de lepel even in lauwwarm water te dopen zodat het deeg niet aan de lepel blijft plakken.

Dan gaan de  koekjes 15 min in de oven.

Please reload

© 2020 EETinzicht

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now