Workshop gezond ouder worden

April 30, 2015

 

 

In Samenwerking met het Sloterparkbad en de fysiotherapeuten van het A.H Gerardhuis, hebben wij vorige week 2 workshop over gezond ouder worden gegeven.

 

In het Sloterparkbad zwemmen bijna dagelijks z.g.n "golden Citizens" A.K.A Senioren om zo 1 tot 2 keer in de week samen aan hun conditie te werken. Naast dat het a super is dat ze dit doen is het belangrijk om daarnaast in het dagelijks leven ook verantwoord te blijven bewegen om zo nog langer actief te blijven. De Fysiotherapeuten van het A.h. Gerardhuis hebben daarom een korte presentatie aan het begin van de workshop gegeven en een aantal bruikbare tips, om op een simpele manier meer te gaan bewegen.

 

 

Om al dat bewegen waar te maken moet er goed gegeten worden. En laten wij daar nu alles vanaf weten... Na een korte inventarisatie was het duidelijk dat de deelnemers meer wilde weten over "gezonde" snacks en smoothies. Deze twee onderwerpen daar konden we wel wat mee.

We hebben daarom wat recepten van gezonde snacks en smoothies samen met de deelnemers gemaakt.

 

Smoothie met als basis banaan en spinazie en aangevuld met naar keuze melk of karnemelk en wat ander vruchten.

Havermoutkoekjes

crudite met hummus en een mager yoghurt dipje

volkoren soda broodje

 

Please reload

© 2020 EETinzicht

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now