top of page

Prijslijst

 

In het basispakket van de meeste zorgverzekeraars worden 3 behandeluren door een diëtist vergoed. Dit valt onder het eigen risco. Bij een aanvullende verzekering, kunnen er extra uren voor dieetadvisering bij zitten. Dit kan verschillen per zorgverzekeraar.

Kinderen onder de 18 jaar, hebben geen eigen risico en hebben dus 3 uur gratis dieetadvies.

Hoewel er geen verwijzing nodig is voor de dëitist, is het bij sommige zorgverzekeraars toch nodig om een verwijzing van de huisarts of specialist te hebben. Voor extra informatie kunt u contact opnemen met u zorgverkereaar.

Ons programma respecteert het aantal uren dat door de zorgverzekeraar standaard wordt verzekerd, maar het is heel goed mogelijk dat zowel de cliënt als de diëtist het prettig vinden om extra consulten in te plannen. Hieronder een overzicht van onze prijzen.

 

EETinzicht heeft een contract met ALLE zorgverzekraars

 

De kosten kunnen variëren omdat deze afhankelijk zijn van de zorgverzekeraar.

gemiddeld ligt het uurtarief van een diëtist tussen de 65 en 70 euro. Elke zorgverzekeraar vergoedt standaard 3 uur per jaar. Let op dieetadvies is altijd onderdeel van het eigen risico mits u binnen de ketenzorg valt bij uw huisarts. Ketenzorg houdt in dat u bijvoorbeeld i.v.m. een chronische aandoening zoals Diabetes type 2 regelmatig bij uw huisarts en Praktijkondersteuner onder controle bent.

Uiteraard kunt u ook buiten de zorgverzekeraar terecht. dan ontvangt u een factuur en kunt u naar eigen inziens de factuur eventueel bij uw zorgverzekeraar declareren.Intake gesprek 60 minuten

€ 78,-

Eerste vervolg gesprek 30 minuten

€ 37,-

 

Latere vervolg gesprekken 15 minuten

€ 18,5

 

De diëtist is vrijgesteld van BTW m.b.t. individuele consulten.

consult aanvraag
bottom of page