top of page
Zoeken
  • EETinzicht, Linda

Wij staan nooit stil!

Sanaa en ik we gaan maar door en ging uitdaging is ons te groot!

Dat is wat ons vak zo leuk maakt, er is altijd iets nieuws te ontdekken, leren of aan te pakken.

Dit is wat we in 2016 gedaan hebben;

- veel workshops gegeven over gezonde voeding, leefstijl, kookworkshops en hoe je een eigen bedrijf opstart. Super leuk om te doen en hebben zo ongelooflijk veel enthousiaste mensen mogen ontmoeten.

- veel cursussen gevolgd, de belangrijkste is denk ik dat we beide de POST HBO Voeding en Diabetes hebben gedaan waardoor er weer vele deuren voor ons zullen open gaan in 2017. althans daar gaan we een beetje vanuit (zeg ik heel optimistisch).

- we hebben beide naast EETinzicht hele interessante, uitdagende en leerzame Parttime banen gevonden die mooi aansluiten bij onze onderneming. Zo is Sanaa aangenomen bij de VU en is daar werkzaam als diëtist op de Diabetes Poli. Ze zal hier v.r.n.l. kinderen met diabetes begeleiden en is zeer enthousiast over het team en de werkzaamheden.

Ikzelf heb een tijdelijk uitstapje gemaakt naar de Zorgcirkel en heb daar veelal mensen van de revalidatie als geriatrische patiënten mogen begeleiden.

Om jullie, onze (potentiële) client of gewoon gedesinteresseerde op de hoogte te houden en ook omdat we best een beetje trots zijn op onze prestaties hebben we nu ook een extra pagina aangemaakt op onze website waar we onze certificaten zogezegd tentoonstellen.

Wat zijn de vooruitzichten voor 2017?

Leuk dat je het vraagd!

EETinzicht blijft groeien en Sanaa en ik Zijn super enthousiast en gemotiveerd over onze behaalde doelen en de doelen die we nog willen behalen. Sanaa en ik dromen groot en hebben grootste plannen. Deze plannen ga ik hier niet uit de doeken doen maar het is goed om te weten dat we een gezamenlijk doel hebben en zeer gedreven zijn om die te behalen. We houden elkaar scherp, we zijn elkaars klankbord en ondersteunen en vullen elkaar aan , daar waar nodig.

Sanaa gaat naast EETinzicht dus veel kinderen helpen in het VU madisch centrum en ik (dit had ik nog niet vermeld) zal ook parttime gaan werken bij behandelcentrum Merem, locatie Heideheuvel.

Wij hebben er zin!

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page