ONZE PARTNERS

 

Om onze cliënten de beste zorg te kunnen geven, werken wij samen in een multidisciplinair team. Deze bestaat uit fysiotherapeuten, een erogotherapeut, wijkverpleegkundigen van Buurtzorg en een maatschappelijk werker.

Daarnaast zijn er ook projecten en initiatieven, waarvan wij vinden, dat die een waardevolle toevoeging kunnen hebben op de gezondheid van onze cliënten.

MULTI-TEAM A.H. GERHARDHUIS

 

Hoe meer thuiswonende ouderen, destemeer wij te maken krijgen met multimorbiditeit en complexe zorgverlening in de thuissituatie. Naast verpleegkundige zorg hebben thuiswonende cliënten steeds vaker functionele hulp nodig op het gebied van mobiliteit, balans, staan, lopen en verplaatsen. Ook zijn aanpassingen in de woonomgeving en ADL training vaker nodig om zo zelfredzaamte blijven en gedurende langere tijd veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie worden om die reden steeds meer betrokken bij de zorg voor thuiswonende ouderen, chronisch zieken en terminale patiënten.

Daarnaast kan de maatschappelijk werker steun bieden bij het aanvragen van voorzieningen, toeslagen en administratieve zaken.       

De diëtist kan de cliënt voedingsadvies op maat geven, die past bij de gezondheidstoestand van de cliënt.

 

De directe betrokkenheid met deze paramedici, de gezamenlijke cliëntbesprekingen, de optimale bereikbaarheid, flexibele inzetbaarheid en de korte communicatielijnen, worden door alle zorgpartners als een waardevolle aanvulling ervaren.

 

JONKER & VAN RIJN FYSIOTHERPEUTEN
 
Jonker & van Rijn Fysiotherapeuten, gevestigd in de Pijp, bestaat uit een gedreven en enthousiast team.
Wij werken vanuit een moderne visie, met veel aandacht voor actieve revalidatie en preventieve zorg.
Bij ons bent u in goede handen voor advies en begeleiding bij diverse klachten met betrekking tot bewegen.
U kunt bij ons een afspraak maken zonder verwijzing van huisarts of specialist.
 

- Algemene fysiotherapie 

- Manuele therapie

- Kinderfysiotherapie

- McKenzie therapie

- Sport fysiotherapie

- Oedeem therapie

- Long revalidatie

- Beweeg programma's

- Medische trainings therapie / Fysio Fit

- Fit test 

- Dry needling

- Behandeling aan huis (alleen met verwijzing

- Advies aan bedrijven, workshops en Fittesten van de werknemer. 

 

Voor meer informatie kunt u  onze website bezoeken: www.jonkerenvanrijn.nl

 

BOOTCLUB

 

Voor een extra boost in de juiste richting en voor de ultieme "Doe" vakantie, is de BOOTCLUB een ideale uitkomst. Hier kan je onder professionele begeleiding een week lang werken aan je gewicht en leefstijl. Ze laten je kennis maken met verschillende soorten vormen van bewegen, zodat jij thuis weet welke sporten je leuk vind om uit te oefenen. Verder krijg je leefstijl advies, zodat je zelf aanpassingen in je eetpatroon kan maken.

Ga naar de website van de BOOTCLUB voor meer informatie. Ben je cliënt bij EETinzicht? Dan krijg je een leuke korting als je een programma bij de Bootclub boekt.

© 2020 EETinzicht

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now