top of page

Linda van den Berg

In 2013 hebben heb ik samen met Sanaa El Mallali de praktijk opgericht.

Tot en met 2021 hebben we een super fijne samenwerking gehad alleen moest Sanaa vanwege persoonlijke reden stoppen met de praktijk. Het was zeer verdrietig maar ik hoefde gelukkig niet de praktijk op te geven en kon alleen als eenmanszaak verder. 

Voordat ik diëtist werd werkte ik in de evenementenbranche, waar ik plezier zeer verschillende projecten heb mogen doen. maar ergend midden dertig was het voor mijn gevoel tijd om het roer om te gooien en weer terug de schoolbanken in te gaan. 

Mijn grootste hobby en passie is koken en dan het liefst voor familie en vrienden. Verder ben ik er in de loop van de jaren steeds meer bewust van geworden, hoe belangrijk het is om gezond te eten en hoeveel beter je je voelt als je zo gezond mogelijk leeft. Zodoende was de opleiding Voeding en Diëtetiek een prachtige kans om passie & werk met elkaar te combineren.

Naast werken in mijn eigen praktijk mag ik ook 2 dagen per week in het Dijklander ziekenhuis in Hoorn werken. Daar werk ik o.a. in het Niercentrum waar ik dialyse patiënten begeleid. Verder heb ik ruime ervaring op de verschillende kliniekafdelingen van het ziekenhuis.

De combinatie om zowel in mijn eigen praktijk te werken en om als klinisch diëtist te werken, geeft mij een brede ervaring binnen mijn vakgebied.

 

 

Sanaa is ook diëtist in het diabetesteam van het VUmc 

Linda is ook diëtist in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn

bottom of page